Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Viranşehir eski kalede stabilize yol çalışması
Plan ve program dahilinde hummalı bir çalışma yürüten Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Kale Mahallesinde stabilize yol yapım çalışması başlattı.
Özelikle vatandaşın ulaşım sıkıntısı yaşadığı kırsal mahallelerde sokak ve ara yollarda genişletme çalışması yapıldıktan sonra stabilize malzemesi dökülerek yollar çamurdan arındırılıyor.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Kış aylarında vatandaşların ulaşım sıkıntısı yaşamaması için ekiplerimizin stabilize yol çalışmaları devam ediyor. İlçe merkezini kapsayan bütün mahallelerde ve kullanıma elverişli olmayan yollarda stabilize yol çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.” dedi.
Plan ve program dâhilinde her yere koşmaya çalıştıklarını belirten Başkan Ekinci, “ Ancak, yapacak daha çok işimiz var. İhtiyaç duyulan her mahalle ve sokakta insanlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak için durmadan çalışıyoruz, çalışamaya da devam edeceğiz" diye konuştu.
Yol yapım çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren sakinleri ise, Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49