Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Emniyeti Kaçakçılara Göz Açtırmıyor
Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesi polis yaptığı operasyonlarda; ruhsatsız tabanca, şarjör ve gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Viranşehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin E-90 karayolu üzerinde yaptığı uygulamada şüpheli olarak durdurulan bir otomobilde yapılan incelemede 30 karton kaçak sigara ele geçirilirken, araçta bulunan Leyla G. ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Öte yandan, şüpheli olarak durdurulan bir araçta yapılan incelemede ise, bir adet ruhsatsız tabanca ve 2 adet şarjörün yanında 28 adet mermi bulundu. Araçta bulunan Aziz Ş. ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Viranşehir Emniyet Müdürlüğü'nün Yenişehir ve Kışla mahallelerinde yaptıkları uygulamada ise Mehmet İ., Çetin A., Seyfullah Murat F. isimli şahıslar üzerinde silah ve mermi ele geçirildi. Emniyet müdürlüğünde ifadeleri alınan şahıslar hakkında adli işlem yapıldı

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49