Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Viranşehir'de taşlı sopalı kavga
Viranşehir ilçesine bağlı kışla mahallesi üzerinde karşılaşan ve iddiaya göre aralarında daha önceden husumet bulunan akraba iki aile arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede taşı sopalı kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada bir kişi park halinde bulunan 45 ADS 411 plakalı otomobilin camlarını kırdı. Çıkan kavgada Yıldız ailelerinden yaralanan 3 kişi ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Viranşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olay yerinde detaylı incelemede bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49