Öne Çıkanlar Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti sanlıurafspor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi sergı

Bu haber kez okundu.

Viranşehir'de silahlı kavga, temizlik görevlisi öldü

Kavga Viranşehir ilçesine bağlı Karacadag Caddesi üzerinde meydana geldi. İddaiye bilgiye göre, iki grup arasında henüz nedeni belenmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştü. Çıkan silahlı kavgada Hastanede temizlik personeli olarak görev yapan 39 yaşında Mehmet Siraç B. silahla vurularak ağır yaralandı. İhbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan Mehmet Siraç B. olay yerindeki ilk müdahalenin ardından önce Viranşehir Devlet Hastanesine ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtulmayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, olay yerinden kaçan kimliği belirsiz kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49