Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Viranşehir'de iki mahalleye asfalt atağı
Belediye Fen işleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalar kapsamında, Gezdik ve Dokuzlar Kırsal mahallesinde yapılacak asfalt öncesi mahalle içi yollarda alt yapı iyileştirme çalışmalarına başladı.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatlarıyla ilçe genelinde merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan yol yapım çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren ekipler, asfaltla buluşacak iki mahallede Temel ve dolgu malzemesi serimi gerçekleştiriyor.
Gezdik ve Dokuzlar Kırsal mahallesinde asfalt hazırlığı yapan ekipler, Mahallelerinde süren çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, hizmetlerden dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49