Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Viranşehir'de gençliğine dev yatırım
‘Gençliğe Yatırım, Geleceğe Yatırımdır’ sloganıyla hareket eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin, Ankara’da gençler için yaptığı temaslar meyvesini verdi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan ilçeye spor tesislerinin yapılması için talepte bulunan Başkan Ekinci’nin bu girişimi olumlu sonuçlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Viranşehir ilçesine toplamda 200 milyon TL tutarında 38 adet tesis yapılacak.
Başkan Salih Ekinci, tesislerin yapımı için bugün Ankara’da düzenlenen protokol törenine katıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla düzenlenen törende protokolü imzalayan Başkan Ekinci, ilçeye yapılması planlanan yatırımların Viranşehir için hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Ekinci, Viranşehir’i spor kenti yapmak için çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Ankara’da imzaladığımız protokolle Viranşehir’imize; 1 adet çok amaçlı spor salonu artık 1500 kişilik spor salonu, 20 adet halı saha, 15 adet basketbol-voleybol sahası ve 2 adet antrenman spor salonu kazandırılacak. Ayrıca mevcut atıl durumda olan 4 adet kitap-kafenin bakım onarımı ve tefrişatı da yapılacak. Bu yatırımların toplam tutarı yaklaşık 200 milyon TL tutarında olacak” dedi.

BAŞKAN EKİNCİ: VİRANŞEHİR SPOR KENTİ OLACAK
Bu tesislerle birlikte Viranşehir’in sporla da anılan bir ilçe olacağını sözlerine ekleyen Ekinci, “Gençlerimizin ve çocuklarımızın sağlıklı bireyler olarak yetişmesinin yanı sıra tüm spor dallarında altyapı potansiyelinin de ortaya çıkmasını sağlayabileceğiz. Ben bu anlamda gençlerimize ve spora verdiği desteklerden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Bu arada Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şanlıurfa’ya yapılacak yatırımlarda aslan payının Viranşehir’e ayrıldığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48