Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Belediyesi’nin 2022 Yılı Bütçesi Onaylandı

Ekim ayında yapılan bütçe görüşmelerinde oy çoğunluğu ile onaylanan Viranşehir Belediyesinin 2022 yılı gelir-gider bütçesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında görüşüldü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi, İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren 188 Milyon 700 Bin TL’lik Viranşehir Belediyesi bütçesi kabul edilerek, onayladı.

Toplantıda konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci,“ Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin plan bütçe komisyonunda 2022 yılı bütçemizin onaylanmasından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere tüm Belediye Meclis üyelerimize teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49