Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Belediyesinden Öğrenci Servisleri Alanında Dolgu Çalışması
Yenişehir Mahallesinde binlerce öğrencinin eğitim gördüğü okullar bölgesinde, Taşımalı eğitim kapsamında kırsal alandan merkezdeki okullara öğrenci taşıyan servislerin park ve bekleme alanında yaşanan yoğunluk öğrenciler için tehlike arz ediyordu.
Tehlikeli durumu fark eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, öğrencilerin güvenli bir şekilde okula gidip gelmeleri için Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne alanının daha güvenli hale getirilmesi için talimat verdi.
Başkan Ekinci’nin talimatlı üzerine harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, servislerin rahat park etmeleri ve özellikle okulların giriş, çıkışlarında yoğunluğun yaşanmaması için 7 dönümlük alanında tesviye ve dolgu çalışması yaparak, alanı daha güvenli hale getirdi.
Yapılan çalışmanın ardından alanın daha güvenli hale geldiğini belirten Servis sürücü ve öğrencileri, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49