Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın partı

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Belediyesinden Larva İlaçlama Çalışması

Viranşehir Belediyesi Sağlık İşler Müdürlüğü ekipleri, özellikle yaz aylarında vatandaşların rahat etmesi ve bulaşıcı hastalıkların önüne geçilmesi amacıyla çöp alanı, foseptik çukurlar, göletler, dereler ve birikintisi ile kanalizasyon ve rögarlar gibi alanlarda ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Şehir içi ve dışında çalışmalarına devam eden ekipler, bu doğrultuda şehirdeki su birikintileri, gübrelik alanlar, dereler, kanalizasyon sistemi ve rögarlar başta olmak üzere, sivrisinek ve karasinek larvası oluşumuna müsait tüm alanlarda yoğun bir ilaçlama çalışması yürütüyor. İlaçlama çalışmalarında insan sağlığına zararı bulunmayan ilaçlar kullanılıyor.

İlaçlama çalışmalarıyla yaz günlerinde vatandaşların rahat, huzurlu ve sağlıklı bir yaz geçirmeleri için sineklerin neden olabileceği bulaşıcı hastalıkların önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Halk sağlığına yönelik ilaçlama çalışmalarının plan ve program dahilinde aralıksız devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48