Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Belediyesinden Karla Mücadele Çalışması

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, İlçe genelinde kar yağışının başlamasının ardından trafik akışının olumsuz etkilenmemesi için oluşturulan karla mücadele ekipleri, temizleme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Gece geç saatlerde başlayan kar yağışının ardından ekipler, sabah saatlerinde ilçe genelinde çok sayıda personel ve iş makineleri ile yol açma ve kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

24 saat esasına göre çalışacak olan ekipler, yol açma, trafik ve yaya güvenliği için gece yaşanacak buzlanmalara karşı ilçe genelinde tuzlama çalışması yapacak.

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sabaha kadar teyakkuz halinde bulunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49