Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN İBADETHANELERDE TEMİZLİK VE HİJYEN ÇALIŞMASI
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra plan ve program dahilinde ilçe merkezde bulunan tüm ibadethanelerde temizlik ve hijyen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kutsal mekânların temizliğine verdikleri önemin altını çizen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Vatandaşların tertemiz bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmeleri için ibadethanelerdeki temizlik çalışmalarının periyodik olarak devam ettiğini söyledi.
İbadethane temizliğinin özel temizlik aracı ile yapıldığını belirten Başkan Ekinci, yıkanan halıların aynı anda kurutulduğu ve bu nedenle vatandaşların beklemesine gerek kalmadan ibadetlerine devam edebildikleri vurguladı.
Başkan Ekinci, ‘Daha güzel ve temiz bir Viranşehir için’ temizlik ve hijyen çalışmalarının aralıksız devam edeceğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48