Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Belediyesi’nden bayram seferberliği
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatıyla harekete geçen Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, insan yoğunluğunun daha çok yaşanacağı alanlarda temizlik çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Ramazan Bayramı’nda vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için mezarlıklarda genel temizlik ve bakım, onarım çalışmaları yapılıyor. Halkın temiz ve konforlu şekilde kullanabilmeleri amacıyla ilçe genelindeki parklara da el atan ekipler, temizlik ve çim biçimi çalışmalarını gerçekleştirdi. Ayrıca vatandaşların bayram alışverişlerini temiz ve sağlıklı ortamda yapabilmeleri için tüm caddeler ekipler tarafından her akşam yıkanmaya başladı. Ramazan Bayramı arifesine kadar devam edecek çalışmalar, Viranşehir’de vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Yapılan bu çalışmalardan dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür edildi.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci de, “Daha temiz bir Viranşehir” sloganıyla hareket ettiklerini ve bu çerçevede Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün ilçe genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü belirterek, “Tüm Müslüman âlemi için oldukça önemli olan Ramazan Bayramı dolayısıyla Viranşehir’imizi en temiz hali ile vatandaşımız ile buluşturacağız“ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49