Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Belediyesi YKS İçin Kriz Masası Kurdu

Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Cumartesi ve Pazar günü YKS sınavlarına girecek öğrencilerin sorun yaşamaması için öğretmen evi önünde kriz masası oluşturdu.

Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatı ile kurulan kriz masası yönetimi, gelen taleplere anında cevap vererek, sorun yaşayan öğrencilerin yardımına koştu.

Öğrencilerin sorun ve sıkıntı yaşamaması için sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayan ekip, sınav sabahı girecekleri okulu bulamayan ve sınava yetişmeye çalışan öğrencileri okullarına yetiştirdi. Okullarını bulmaya çalışan öğrencilere yardımcı oldu.

Kriz masası yönetimi, Öğrencilere her türlü desteği sağlarken, belediye ekipleri de sıcaklığın yaklaşık 40 dereceyi bulduğu ilçede sınava girecek öğrencilere ve çocuklarını okul bahçesinde heyecanla bekleyen velilere soğuk su dağıttı.

Sınava giren öğrencilere başarılar dileyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ekiplerin sahada olduğunu ve tüm imkânları ile öğrencilerin hizmetinde olduğunu söyledi.

YKS’nin, öğrencilerin gelecekleri açısından önemli bir basamak olduğunu belirten Başkan Ekinci, sınavında ter dökecek öğrencilerin emeklerinin karşılığını almalarını temenni etti.

Viranşehir gençlerinin başarılı olması için ne gerekiyorsa yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirten Ekinci; “Kıymetli gençlerimizin sınav heyecanını paylaşıyor, tüm öğrencilerimize girecekleri önemli sınavda başarılar diliyorum” dedi.

Öğrenci ve öğrenci velileri ise, desteklerinden dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49