Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Belediyesi Yaz Kış Demeden Çalışıyor

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede yol sorununu bitirmek için ihtiyaç olan mahallelerde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ekipler, Pınarlar Mahallesi’nde stabilize yol çalışmalarına başladı. Vatandaşların ulaşım problemini çözmek isteyen ekipler, Kışlık stabilize malzeme serimi yapıyor.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, mahallelerde ulaşımı rahatlatacak çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, ilçede yaşayan vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Viranşehir’in her alanda daha iyi bir noktaya gelmesi adına yoğun bir çalışma yaptıklarını vurgulayan Başkan Ekinci, “Mahallelerimizin ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaması adına asfalt, kilitli parke ve stabilize yol çalışmalarımız devam ediyor. Son olarak Pınarlar Mahallemizde stabilize yol çalışmasına başladık. Çalışmaların mahallemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Mahallelerinde yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve personellerine teşekkür etti.

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde farklı noktalarda çalışmalarına program dahilinde devam edecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49