Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Toplantı, pandemi nedeni ile geçikmeli olarak yapıldı. Maske ve mesafe kurallarının uygulandığı toplantı saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.
Açılış konuşması ve yoklamanın ardından Viranşehir belediyesine ait 2020 yılı idari ve kesin hesabı görüşüldü.
2. madde ise Yeşilalıç mahallesine bağlı Sevgili sokağının mahalle olmasına ilişkindi. Yine 3. Madde ise Konakyeri Mahallesine bağlı Bedrana, küçük Bedrana, küme evleri ve İsa Harabalerinin mahalle yapılması oldu.
Ardından Kent ekonomisi komisyonuna, plan bütçe ve uyuşturucu ile mücadele komisyonlarına üye seçildi.
Yapılan seçimlerden sonra İhdas komisyon raporlarına geçildi. İhdas raporlarında Güleryüz ve Keçeli mahalle sınırları, Hürriyet mahallesi Selman Farisi Camisine yardım, Otizmli sorunlarının araştırılması, Eyyüp Nebi Mahallesindeki tarihi yapıların tespiti, bakım ve onarımları, kırsal mahallelerde yapılan halı sahaların araştırılması, mevsimlik işçi, kadın erkek sorunlarının araştırılması, kafe ve restoranların sıkıntıları, ilçede bulunan uyuşturucu tedavi merkezleri, belediyeye ait hatıra ormanı ve piknik alanlarının araştırılması, kırsal mahallelerin sorunları, gibi araştırma konuları, komisyonların raporları görüşülecek. Görüşmelerde raporlar tek tek ele alınıp, meclisin onayına sunulacak. Halka ve basına açık yapılan meclis toplantısı Yarın Devam edecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49