Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı bayram

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Belediyesi işçilerine bayram jesti
HAK-İŞ Konfederasyonu'na bağlı Hizmet-İş Sendikası iş birliğinde Viranşehir Belediyesi’nde görev yapan şirket personelinin gelir ve çalışma koşullarını iyileştirecek Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü
İmzalandı. Viranşehir Belediyesi’ne bağlı VİRBEL LTD. ŞTİ. ile Hizmet-İş Sendikası arasında ek protokol imzalandı. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Hizmet İş Sendikası Şanlıurfa 2 Nolu Şube Başkanı Bozan İzol’un katılımıyla imzalanan ek protokolle, VİRBEL çalışanlarına 400 TL bayram ikramiyesi verilmesi kararlaştırıldı.
İşçileri sevindiren ek sözleşme protokolünü imzalayan Başkan Salih Ekinci, belediye personellerinin daha iyi şartlara sahip olması için çalıştıklarını belirterek, “Çalışanlarımızın lehine olabilecek ne varsa o adımları atmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Hizmet İş Sendikası ile Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü imzaladık ve şirket çalışanlarımıza Ramazan Bayramı öncesinde 400 TL ikramiye vereceğiz. Kendilerine şimdiden bu protokolün hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.
Ekinci, personellerle bir aile gibi olduklarını da kaydederek, “Çalışanlarımız bizim kardeşlerimiz, birlikte mesai arkadaşlarıyız. Onlar sahada başarılı oldukça hepimiz başarılı oluyoruz. Bu nedenle imkânlarımız ne ise çalışanlarımızın memnuniyeti için elimizden geleni yaparız” şeklinde konuştu.
İşçilerin yanında duran Salih Ekinci’ye teşekkür etti.
Hizmet İş Sendikası Şanlıurfa 2 Nolu Şube Başkanı Bozan İzol da, sürekli işçinin yanında duran Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür ederek, işçilerin Ramazan Bayramı öncesinde alacakları 400 TL'lik bayram ikramiyesinin işçilere hayırlı olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48