Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Belediyesi İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor

Viranşehir Belediyesi Sağlık Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların rahat bir yaz geçirmeleri için ilçede genelinde toplum sağlığını tehdit eden sinek ve haşerelerle mücadele kapsamında ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor.

Havaların ısınması ile birlikte artan sivrisinek ile insan sağlığını tehdit eden ve bulaşıcı hastalık taşıyan her türlü kemirgen ve uçan haşereye yönelik ilaçlama hizmetleri, Viranşehir Belediyesi veteriner hekimi Mahmut Çetin gözetiminde yürütülüyor.

Ekipler, su birikintileri, bataklık, çöp alanları, kanallar, fosseptik çukurları ve gübrelik alanlarda holder ve sırt pompaları ile mahalle, ana cadde ve sokaklarda ise, donanımlı araçlarla etkin bir şekilde ilaçlama çalışması yapıyor.

İlaçlama sırasında, insan sağlığına zarar vermeyen maddeler kullanan ekipler, günlük ilaçlama hizmetinin yanı sıra vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirmeye alıyor.

İlaçlama çalışmaları hakkında bilgi veren Viranşehir Belediyesi Sağlık işleri Müdürü veteriner hekim Mahmut Çetin, vatandaşların rahat ve huzurlu bir yaz geçirmesi için ilçe genelinde süren ilaçlama çalışmalarının yaz sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48