Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Belediye Sporcusu Göğsümüzü Kabarttı

14-23 Ekim'de Antalya'da düzenlenen "43. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası”na Viranşehir Belediyesi Bilek Güreşi Sporcularından Evindar Daban da katılım sağladı. Geçtiğimiz mart ayında Eskişehir’de düzenlenen 2022 Şener Arslan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Türkiye 1’incisi olmayı başaran Evindar Daban, Antalya'daki şampiyonada da gösterdiği başarılı mücadele ile göğsümüzü kabarttı.

Viranşehir Belediyesi Bilek Güreşi Sporcusu, 54 ülkeden sporcuların katıldığı şampiyonada 15 yaş 70+’da Yarı Finalde Norveç’li rakibine yenilerek Dünya 4’üncüsü oldu.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Dünya 4’üncüsü olmayı başaran sporcuları Evindar Daban ve Antrenörü Şükrü Güngör’ü tebrik ederek, genç sporcunun elde ettiği başarının ardında disiplin, emek ve azmin olduğunu söyledi.

Sporcularının başarıdan başarıya koşmaya devam ettiğini vurgulayan Başkan Ekinci, “Genç sporcularımızdan Evindar Daban, Antalya’da düzenlenen şampiyonada elde ettiği Dünya 4’üncülüğü ile bizleri gururlandırdı. Kendisini canı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Viranşehir Belediyesi olarak, ilerleyen süreçte hem kulüp hem de sporcularımız bazında daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bu başarıda emeği geçen başta Antrenör Şükrü Güngör olmak üzere

herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49