Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Vali Salih Ayhan, Mesleki ve Teknik Liseleri Ziyaret Etti

Okul ziyaretlerinde ilk durağı Şanlıurfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretini gerçekleştiren Vali Ayhan öğrencilerimizle bir araya geldi. Okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Ayhan, atölyeleri tek tek gezerek, üretim süreçleri hakkında öğrencilerimizle sohbet etti.

Sınıf ve atölye gezilerinden sonra öğretmenler ile de toplantı yapan Vali Ayhan, öğrencilerimiz ve okulun durumu hakkında bilgi aldı. “Urfa Okuyor” kampanyası dahilinde öğrencilerimize ve öğretmenlerimize kitap hediye edildi.

Vali Ayhan’ın bir sonraki okul ziyareti ise, Karaköprü GAP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyareti oldu. Sınıf ve atölyeleri ziyaret eden Vali Ayhan, öğrenci ve öğretmenlerimize kitap hediye etti.

Okul ziyaretinde sonra açıklamalarda bulunan Vali Ayhan, Öğrencilerimizin hem okuyup hem de üretime katkı sağladığı bu okullarımızın çok değerli olduğunu belirtip, "Mesleki ve Teknik Liseler, gençlerimizin üretime katılmasında ilk ve en önemli duraktır. Eğitim ve üretim arasında bir köprüdür." dedi.

Okullarımızda yeni bir uygulama yapılacağının talimatını veren Vali Ayhan, “Öğrencilerimiz sınıflara artık telefonları ile birlikte girmeyecek. Eğer öğrenci sayısı az ise okul bina girişlerinde dolaplar konulup oraya, öğrenci sayısı fazla ise her bir sınıfa ayrı bir dolap konulup oraya bırakacaklar. Sabah koyup, okuldan çıkarken alacaklar. Öğrencilerimizin kendilerini derse daha iyi verebilmesi için önemli bir konu.”dedi.

Vali Ayhan, öğretmenlerimizle de toplantı yaparak okul ve eğitim süreci hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49