Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Vali Salih Ayhan; Akçakale'de Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi
"Temellerin en güzel okullarından. Geleceğimiz için temel atıyoruz"
Temel atma törenindeki konuşmasında ilimizdeki eğitim anlamında fiziksel altyapının süratle geliştirileceğinin müjdesini veren Vali Ayhan, derslik sayılarının yetersiz olduğu ve yakın zamanda ilimize 8000 derslik daha kazandıracaklarını belirtip, gerekli çalışmalarının yapıldığı söyledi.
24 derslikten oluşacak olan okul temel atma törenine Milletvekili Halil Akay, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ve ilçe protokolü katıldı.
Okul temel atma töreninin ardından Akçakale Belediyesine ait olan fabrika inşaat alanında incelemelerde bulundu.
"İstahdama yönelik çalışmalarımızı hızlandırmalıyız."
İlçemizde istihdam oluşturacak yatırımlara her türlü desteğin verileceğini belirten Vali Ayhan, KOSGEB işbirliği ile yapılmakta olan fabrika inşaat alanını gezerek, yetkililerden bilgi aldı.
“TOKİ Konutlarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”
Akçakale ziyaretleri kapsamında son durağı ise yapımı tamamlanan TOKİ Konutları oldu. Vali Ayhan, hazır durumda olan daireleri gezerek, "İlçemizde konut ihtiyacı kalmayacak. Bu güzel projenin başarılı bir şekilde tamamlanmasından ötürü teşekkür ederim." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48