Öne Çıkanlar boks restore Yine Halkın İçinde getirildi mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Vali Güvenç, Basınla Bir Araya Geldi
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Kurban bayramı öncesi basınla bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

Polisevinde düzenlenen toplantıya Şanlıurfa Valisi Celaletin Güvenç, Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, ve İl Müftüsü İhsan Açık,  katıldı.

Düzenlenen toplantıda konuşan Vali Güvenç, 7. Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları'nın beklenenden güzel bir etkiye sahip olduğunu söyledi.

Vali Güvenç, "Bu programın en güzel yönü iyilik ödüllerinin verilmesidir. Dil, din, ırk, devlet ayrımı yapmadan dünyada iyilik hareketin de bulunan herkesi arayıp ödül verdik. İyiliğin Şanlıurfa'dan ödüllendirmesi başlı başına önemli bir konudur. Bana göre Halil İbrahim buluşmalarında iyilik ödülleri asla kesintiye uğramamalıdır. Kim mazluma, fakir yardım etmişse bu iyilik ödülleri kapsamında ödüller verilmelidir" dedi.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Halil İbrahim buluşmalarında vermiş olduğu konferanstan dolayı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'e teşekkürlerini ileterek, "Dünya İslam aleminde otorite konumu olan ve saygın bir bilim adamı olan Sayın Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e Halil İbrahim buluşmalarında vermiş olduğu konferanstan dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

İyilik Ödülleri Konfederasyonu'nu Şanlıurfa'da kurmak istediğini ifade eden Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, "Şanlıurfa'ya Dünya İyilik Hareketleri Konfederasyonu merkezi yakışır diye düşünüyorum. Bu ülkemiz açısından şöyle bir önemi var. Maalesef dünyadaki çok önemli kuruluşların merkezleri ya Amerika ya da Avrupa'dadır. İyilikle ilgili konfederasyon merkezinin Türkiye'de olması, Şanlıurfa'da olması büyük bir olaydır. Fakat ben bunu tek başıma yapamam. Sınırlı imkanlarımız var. O yüzden bütün kurum amirlerden bana yardımcı olmalarını istiyorum" ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49