Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Urfalı şehit polisin kız kardeşin düğününe katıldı
Koronavirüs tedbirleri nedeniyle ara verilen düğün sezonunun, yeniden açılması sonrası Şanlıurfa’da düzenlenen düğünlerden birinde 2016 yılında Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde alışveriş için gittiği iş merkezinden çıktığı sırada teröristlerin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Özel Harekât polis memuru Abdulkadir Oğuz’un kız kardeşi Şükran Oğuz Ali Şenses ile ile dünya evine girdi.
Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde Hayriye Sultan Kır düğün salonunda tören düzenlendi. şehit polis memuru Abdülkadir Oğuz’un kardeşinin düğününe Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin,İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş,Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Şehit ve Gazi aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’da düğün törenine katılarak şahitlik etti.
Vali Erin Nikah töreninin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; Şehit polisimiz Abdülkadir Oğuz’un kız kardeşinin düğün merasimine icabet ettik. Şenses ve Oğuz çiftine bir ömür boyu mutluluklar diler, saadetlerinin daim olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim.’’ ifadelerini kullandı.
Şehit ailelerine her zaman sahip çıkacaklarını ifade eden Başkan Mehmet Yavuz, "Şehitlerimize olan minnet borcumuzu ödeyemeyiz belki ama en azından onlara emaneti olan ailelerine her zaman sahip çıkmak için elinden gelen gayreti devletimiz ve bizler göstermeye çalışacağız. Bu günde şehidimizin kız kardeşinin düğününe katılarak şehit ailemizin yanlarında olmak istedik. Bu vesileyle genç çiftlere mutluluklar diliyorum, ailelerine de hayırlı olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48