Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Vali Erin: Tüm Yardım Kanallarını Şanlıurfa’da Açık Tutmaya Gayret Ediyoruz
Bir restaurantta verilen ve yaklaşık 400 kişinin davet edildiği iftar programına, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Erol Ökten, Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürü M. Ali Palalı, Şanlıurfa’da aktif vakıfların idarecileri, Vakıflar Bölge Müdürlüğü personel ve aileleri, vakıf sosyal yardımlarıyla desteklenen aileler ve bursiyer öğrenciler katıldı.
Programda bir konuşma yapan Vali Erin, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nce Türkiye çapında düzenlenen “Birr Lokma Bin Sofra” adlı iftar programlarının büyük manalar taşıyan, manevi anlamı çok yüksek olan etkinliklerden biri olduğunu ifade etti.
Şanlıurfa’nın nüfus itibariyle Türkiye’nin sekizinci büyük ili olduğunu ve kişi başına düşen gayri safi hasılanın Türkiye ortalamasının yarısı olduğunu kaydeden Vali Erin, “Tüm devlet imkanlarını ve yardım kanallarını Şanlıurfa’da açık tutmaya gayret ediyoruz. Vakıflar Genel Müdürlüğü de bu anlamda hem ayni yardımlar hem de öğrencilerimize verdiği desteklerle bu yardım kervanına büyük katkılar sağlıyor. Ancak daha çok öğrenciye burs vermek, daha çok aileye de ulaşmak gerektiğini de paylaşmak isterim” diye konuştu.
Vakıflar Genel Müdürlüğü ve tüm personeline, Türkiye’nin dört bir tarafına yansıttıkları hayır faaliyetleri için teşekkür eden Vali Erin, Şanlıurfa’da da birlik beraberliğe vesile olacak önemli buluşmada emeği geçenlere şükranlarını sundu.
Yoksulları, öksüzleri, yetimleri ve muhtaç olan herkesi her zamankinden daha fazla hatırlamaları gereken bir dönemde bulunduklarını belirten Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Erol Ökten de “Bu bizim en önemli görevlerimizden bir tanesidir. Yüce Allah, hayırlı işler yapmada birbirimizle yarışmayı emretmiştir. Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak, yardımlaşma ve insanlığa iyilik yolunda birlik ve beraberliğimizi bu ramazan ayında daha da güçlendirmemiz, soframızı paylaştığımız insanların sayısını artırmamız gerektiğine inanıyoruz.” diyerek, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün hizmet prensiplerini anımsattı.
Konuşmaların ardından okunan akşam ezanıyla birlikte iftarlarını açan davetlileri tek tek ziyaret eden Vali Erin ve vakıf görevlileri, ailelerin ramazanını tebrik ederek taleplerini aldılar. İftar programına katılan aileler de, programda emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48