Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Şiddetle kınıyorum

Hatay Valiliği'nden yapılan açıklamada Terör örgütü YPG/ PKK'nın Afrin'deki özel hastaneye saldırı düzenlediği belirtildi.

Saldırıda hastanede tedavi gören 13 sivilin hayatını kaybettiği, 27 sivilin yaralandığı duyuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı da, teröristlerin Afrin şehir merkezini ve Şifa hastanesi hedef aldığını duyurdu. "Saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü PKK/YPG’ye ait hedefler derhal ateş altına alınmış, doğrudan masum sivilleri hedef alan bu alçak saldırı Rusya Federasyonu tarafına bildirilmiştir. İnsanlık düşmanı teröristler bu saldırıların hesabını misliyle vereceklerini bilmelidir." denildi.

Yaşanan saldırı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'de gerçekleştirilen saldırıya tepki göstererek olayı lanetledi. Yapılan saldırı ile 13 sivilin hayatını kaybetmesinin ardından yaptığı açıklama ile tepki gösteren Vali Erin şu ifadelere yer verdi;

'' Terör örgütü YPG/PKK’nın Afrin şehir merkezine ve Şifa Hastanesi’ne yönelik düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden sivil vatandaşlara Allah’tan (cc) rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. İnsanlık düşmanı terör örgütünü ve onun destekçilerini şiddetle lanetliyorum''

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49