Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Şanlıurfalıları Tebrik Etti
Mesajına, Şanlıurfalıları selamlayarak başlayan Vali Erin, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175’inci yıl dönümünün kutlandığını hatırlatarak, “Tüm teşkilatımız mensuplarının Polis Haftasını tebrik ediyor, bu vesile ile aziz milletimizin yanında yer alan, büyük bir fedakârlık gösteren tüm emniyet mensuplarımıza teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.
Vali Erin, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümünü, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Valilik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve kamu kurumlarının organizasyonu ile bir haftaya yayılan etkinliklerle kutlamayı planladıklarını ancak koronavirüs tedbirleri kapsamında etkinliklerin büyük kısmının iptal edildiğini anımsattı.
Vali Erin, mesajında şunları ifade etti:
Şanlıurfalılar, ortaya koyduğu mücadele, cesaret ve azimle önce İngilizlerin, sonra Fransızların işgal ettiği şehrini, 12’ler liderliğinde örgütlenerek düşman işgalinden kurtararak her türlü övgüyü ve takdiri hak eden bir millettir.
Kurtuluş etkinliklerimiz, küresel salgın nedeniyle dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de ertelendi. İnsanların bir araya gelmesinin engellenmesine yönelik bazı tedbirler alındı. Bu tedbirler kapsamında, bu yıl gerçekleştirmeyi çok arzuladığımız kutlamaları maalesef gerçekleştiremiyoruz. Ancak bunun heyecanını tüm Şanlıurfalı kardeşlerimizin yaşadığının farkındayız. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte, insanların bir araya gelmeyeceği etkinlikler düzenleyeceğiz. Ancak toplu kutlama törenlerini, inşallah önümüzdeki yıllarda yenilerini de eklemek suretiyle gerçekleştireceğiz.
Şanlıurfa’nın işgalden kurtarılması için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, İstiklal Mücadelemizin kahramanlarını, bu mücadelenin başarıyla sonuçlanmasının mimarı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet, şükran ve rahmetle anıyor, Şanlıurfalı kardeşlerime en samimi duygularımla saygılarımı, teşekkürlerimi iletiyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49