Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, sade vatandaş gibi gizli hastane denetimi yaptı

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, bir ilke imza atarak başarılarına bir başarı daha ekledi. Vali Erin, koronavirüs tedbirleri kapsamında hastaneler alınan önlemleri, vatandaşların durumunu kontrol etmek amacıyla kentte bulunan Eyyübiye Araştırma Hastanesi ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine tek başına gitti.

Gözlük ve maske ile kendini kamufle eden Vali Erin, normal bir hasta gibi vatandaşın içine karışıp gizli denetim yaptı. Urfa'da vaka sayılarının artmasıyla birlikte, şikayetlerin de ardı arkası kesilmeyince Vali Erin, hastane yönetiminin bile haberi olmadan gizli denetimde bulundu. Özellikle covid-19 çadırını ve o alandaki çalışmaları inceleyen Vali, Erin vatandaşlarla diyalog kurarak şikayetlerini sordu.

Kontrolleri sonrası, hastane yönetimine haber veren Vali Abdullah erin, İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş ile bir araya gelerek eksiklikleri, ve gözlemlerini aktardı. Halk ile kurduğu diyaloglar da sorunları tek tek dinleyen Vali Abdullah Erin'i karşında gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Vali Abdullah Erin'in vaka sayılarının artmasıyla birlikte hastanelerde bu tür denetimleri sıklaştıracağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49