Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Polis Haftasını Kutladı
Az sayıda polisin sosyal mesafe kurallarını dikkate alarak katıldığı etkinlikte, kutlama pastasını Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ile birlikte kesen Vali Erin, polislere ikram etti.
Koronavirüs salgını nedeniyle geniş katılımlı etkinlikler icra edemediklerini hatırlatan Vali Erin, “Milletimizin gururu, devletimizin yüzü, huzur ve güvenliğimizin teminatı olan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun yıl dönümünü kutluyorum. Emniyet Müdürümüzün şahsında tüm teşkilat mensubu kardeşlerimin polis bayramını tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzur dolu bir ömür diliyorum.” dedi.
Salgın hastalık karşısında en büyük görevi sağlık çalışanlarıyla birlikte emniyet teşkilatının yüklendiğini kaydeden Vali Erin, herkesin evde kaldığı bir zamanda görevi gereği dışarıda olması gereken polislerin, sağlık tedbirlerini en üst seviyede almalarını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49