Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Haliliye Voleybol Takımını Tebrik Etti
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erin, gençlerin desteklendiği takdirde sporda olduğu gibi her alanda başarılı olacağına yürekten inandığını belirterek, HaliliyeBelediyespor Voleybol Takımını tebrik etti. Spora verdiği desteklerden dolayı Haliliye Belediyesi adına Başkan Canpolat’a teşekkür eden Vali Erin, başarının sürdürülmesi için birlik ve beraberliğin önemine işaret etti.
Şampiyonluk kupalarını, takımın 10 numaralı formasını ve takım flamasını Vali Abdullah Erin’e takdim eden Başkan Canpolat, takımın zirvede kalması için desteğe ihtiyaçları olduğunu belirterek, destek ve katkılarından dolayı Vali Erin’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49