Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Ceylanpınar ve Resulayn’ı Ziyaret Etti

Ceylanpınar’daki temaslarına kaymakamlık ziyareti ile başlayan Vali Erin, Kaymakam Cüneyt Caner ile bir araya geldi. İlçede sürdürülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan Vali Erin, özellikle koronavirüs salgınını önlemeye yönelik aşılama çalışmalarına önem verilmesini istedi.

Kaymakamlığın ardından Ceylanpınar Belediyesine geçen Vali Erin, burada da Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ile bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Ceylanpınar eski belediye başkanı Menderes Atila’ya kardeşinin vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulunduktan sonra Resulayn’a geçti.

Barış Pınarı Harekatı ile huzur ve güven ortamının hakim olduğu Resulayn’da esnaf ve halkla bir araya gelen Vali Erin, kendisine iletilen sorun ve talepleri dinledi.

Yanında getirdiği ayakkabıları çocuklara hediye eden Vali Erin, daha sonra Resulayn Mahalli Meclis başkanı ve meclis üyeleriyle bir toplantı yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49