Öne Çıkanlar Ahmet Demir sosyal medya Okullar kapanacak mı? Bakan Selçuktan yeni açıklama! İŞKUR Kura çekim sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Birecik’te Temaslarda Bulundu

Birecik’teki temaslarına ilk olarak Kaymakamlık ziyareti ile başlayan Vali Erin, Kaymakam Mehmet Fatih Koca tarafından makamında ağırlandı. Kaymakam Koca ile görüşmesinin ardından yine ilçeye yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Ünlü’yü ziyaret eden Vali Erin, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ile de bir araya geldi.

Başta koronavirüs salgınını önlemeye yönelik tedbirlerin değerlendirildiği ziyaretlerde, Birecik’in genel durumu ve yapılan hizmetler de masaya yatırıldı. Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ile belediye hizmetlerini değerlendiren Vali Erin, devam eden ve planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49