Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Barış Pınarının İhtiyaçlarını Değerlendirdi
Bölgenin içme suyu ihtiyacının karşılanması amacıyla Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından sürdürülen çalışmaları değerlendirmek üzere, DSİ Genel Müdürlüğü Jeoteknik Hizmetler ve Yeraltısuları Dairesi Başkanı Dr. Ayhan Koçbay, Başkan Yardımcısı İsmet Kızıltepe, Bölge Müdürü Mahmut Berber ve Su Sondaj Şube Müdürü Salih Gürel Ünsal ile bir toplantı yaptı.
Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde DSİ tarafından yapılan çalışmaların değerlendirildiği ve planlamaların yapıldığı toplantının ardından Birleşmiş Milletler (BM) İnsani Yardımlar Koordinatörlüğü (OCHA) heyetini makamında kabul eden Vali Erin, bu toplantıda da bölgede ihtiyaç duyulan altyapı, eğitim, sağlık, sosyal hizmetler, tarımsal faaliyetler, insani yardımlar ve benzeri alanlardaki çalışmaları gündeme aldı.
BM İnsani Yardımlar Koordinatör Vekili Mark Cutts, OCHA Direktörü SuzannaTkalec, OCHA Yardımcı Direktörü KasperEngborg ve Devlet İrtibat Yetkilisi Sinan Aldemir’in hazır bulunduğu toplantıda, bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Erin, BM’in bölgedeki istikrar ortamına katkı sunmasını önemsediklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48