Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Karacadağda Bakım Çalışması Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, “81 İl İçerisinde Sondan İkinciyiz”
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 15 Temmuz 2016 yılında darbe girişimine karşı koymak için önünde durduğu tanktan ateş açılması sonucu İstanbul Atatürk Havalimanı’nda şehit düşen üniversite ikinci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Mustafa Direkli için Bediüzaman Aile Mezarlığı’nda bulunan şehitlikte anma programına katıldı.
“81 İL İÇERİSİNDE SONDAN İKİNCİYİZ”
Anma programında mezara karanfil bırakıp dua eden Vali Erin, program sonrası açıklamada bulundu. Özelikle aşı konusuna değinen Vali Erin: “Hastalık ortadan kalkmadı devam ediyor. Bazı tedbirler kaldırıldı esnafımız, vatandaşımız rahatlaması için bir çok kısıtlama kalktı ancak salgın virüsün geliştirmesiyle birlikte hallen devam ettiğini biliyorum buna karşıda tek etkili aşı olduğunu da biliyorum. Türkiye’nin %60 üstüne çıkan bir aşılama oranı var ama Şanlıurfa da hâllen yüzde 30 oranında bir aşı oranı var 81 il içerisinde sondan ikinci sırada olmak Şanlıurfa ya yakışmıyor hem toplumsal, hem insanlarımızın kendi sağlıklarını muhafaza etmelerini korumaları hastanelerimize sağlık merkezlerimize tüm vatandaşlarımızın aşı olmaya ve bu konuda bir başarı ortaya koymaya davet ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49