Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Vali’ den Okul Yeri Araştırma
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, kent genelinde başlatılan eğitim atağının ardından okul yeri araştırma çalışmalarını sürdürüyor.
 
Hacı Bayram Mahallesinde yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak üzere bir okul yapılması için gerekli çalışmaları başlatan Vali Celalettin Güvenç, okul yeri için alanda incelemelerde bulundu.
 
Eyüp Peygamber ve Hacı Bayram Mahallesinde okul yapılabilmesi için arsa bakan Vali Celalettin Güvenç’e mahalle muhtarları, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu eşlik etti.
 
Mahallede yaşayan vatandaşlarla sohbet eden Vali Güvenç, vatandaşların okul talebi üzerine kendilerinin de mahallenin ihtiyacını karşılayabilmek için okul yapabilecek bir mekân araştırdıklarını söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49