Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

VALİ AYHAN, HAYAT BOYU ÖĞRENME ETKİNLİKLERİNE KATILDI
Vali Salih Ayhan hafta sonu programlarına yoğun bir şekilde devam etti. Sabah saatlerinde makam ziyaretlerini karşılayan Vali Ayhan, öğlen saatlerinde ise esnaf gezisi gerçekleştirdi. Emniyet Caddesi'nde taksici esnafının öğlen yemeği davetine katılan Vali Ayhan, başlayan turizm sezonunda taksici esnafının da birer turizm elçisi olduğunu ifade etti.
Programına Halk Eğitim Merkezi Hayat Boyu Öğrenme etkinlikleri ile devam eden Vali Ayhan, ilk olarak miniklerin gösterisini izledi. Alkışladığı gençlere eğitim ve spor konularında nasihatlerde de bulunan Vali Ayhan daha sonra kadın kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı sergiyi gezdi. Şanlıurfa'da gençlere ve kadınlara yönelik her zaman pozitif ayrıcalık tanınması gerektiğini ifade eden Vali Ayhan, talep ve önerileri de dinleyerek toplumsal gelişim ve kalkınma hedeflerinde kadınların yol gösterici bir rol aldığını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49