Öne Çıkanlar sanlıurafspor Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi sergı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti

Bu haber kez okundu.

Vali Ayhan, Basın ile bir araya geldi
Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Valiller Atama Kararnamesiyle Sivas Valiliğinden Şanlıurfa Valiliğine atanan Salih Ayhan, kentte görev yapan yerel, ulusal ve kamu kurum basın sorumlularıyla bir araya geldi.
Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Salih Ayhan, kendisiyle görüşmek isteyenlerin oluşturduğu yaklaşık 2 bin randevu bulunduğunu belirterek bu konuda biraz daha anlayış istedi.
SABAH 7’DE KALKIYORUM GECE 12’DE KENDİMİ EVE ATIYORUM
Ayhan, "İstenildiği anda görüşme arzusu iş acil ise amenna. Ama hemen görüşmek istiyorum, tanışmak, çay içmek istiyorum denildiğinde zaman çok çok kıymetli. Sabah 7’de kalkıyorum gece 12’de kendimi eve atıyorum. Hamdolsun bunlarla çok mutluyum. İşimizi severek yaptığımız için ağır gelmiyor. Her gün daha fazla neler yapabilirim diyerek çalışıyorum.
Geçen gün hesap ettim arkadaşlar. 2 bine yakın görüşme talebi var. Şöyle hesap ettim. 15 dakika görüşsem 72 gün boyunca hiç kimseye randevu vermezsem, hiçbir iş yapmasam 72 günde ancak bu randevuları alabiliyorum"dedi
ŞANLIURFASPOR’A DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Vali Ayhan," Kentte Tematik ve sektör buluşma toplantıları düzenleyeceğiz -Sahada olursak daha iyi olabiliriz. 2023 yılında İslam başkentti seçilmesi ile ilgili eylem planı hazırlıyoruz. Şanlıurfaspor’a desteğimiz sürecek, Süper ligde olması için çalışmalarımız sürecek, Şanlıurfa’nın ciddi bir kaynağı var, değerlendirilmesi gerekiyor. Alt yapıyı güçlendirmemiz gerekiyor. Birlikteliği oluşturmamız gerekiyor.
GÖÇ İDARESİ İLE İLGİLİ İDDİALARI MÜFETTİŞLER İNCELİYOR
Kurumlar arası koordinasyon eksikliği, Daha büyük meselelere kafa yormamız gerekiyor, Ayrıca OSB’nin su sorunu için 100 milyon liralık kaynak ayrıldı. 450 bin Suriyeli sığınmacı bulunuyor kentte, yaşadıkları bölgelerde denetimler arttı. Göç idaresi ile ilgili iddiaları müfettişler inceliyor.
TURİZM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Turizm ve konaklama konuları ile ilgili çalışmalar sürdürüyoruz, projeler yürüteceğiz. Halfeti su sporları, Takoran Vadisi ve diğer bölgelerin turizme kazandırılması için çalışma sürdürüyoruz -Birecik Sahil Yolu’nun açılması için gerekli çalışmaları yürütüyoruz. 2 ay içerisinde açılması planlanıyor"diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49