Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Vali Abdullah Erin’in Ramazan Bayramı Mesajı
“Yüce dinimizin emri üzerine, mübarek Ramazan ayının türlü manevi güzelliklerini yaşayarak ifa ettiğimiz oruç ibadetlerimizin Allah (cc) katında kabul olmasını diliyor, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.
Bir araya gelerek; birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, küslükleri bitirdiğimiz, özellikle yetim çocukları sevindirdiğimiz bayramların maneviyatını, hayatımızın her gününde yaşamamız gerektiği inancındayım. Geçtiğimiz iki yıl büyük fedakârlıklar yaparak pandemi kısıtlamalarıyla yaşamak zorunda kaldığımız bayramların ardından bu yıl; aile büyüklerimizle, dost ve akrabalarımızla, sevdiklerimizle, konu komşumuzla sarılıp kucaklaşarak bayramda bir araya gelebileceğiz. Bu vesileyle pandemi sebebiyle hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan (cc) rahmet diliyorum.
Bayram tatili süresince yakınlarıyla bayramlaşmak, memleket hasretini gidermek veya tatile çıkmak gibi çeşitli sebeplerle yollarda olacak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için bundan önce olduğu gibi bu yıl da İçişleri Bakanlığımız tarafından trafik denetimlerinin sıkı bir şekilde uygulanacağını kıymetli vatandaşlarımıza hatırlatmak istiyorum.
Trafikteyken “Bu Yolda Hep Birlikteyiz” anlayışıyla kurallara riayet edilmesini ve “Bi Hareketine Bakar Hayat” anlayışıyla emniyet kemerlerinin muhakkak takılmasını “Bayramınız Kemerli Olsun” diyerek vatandaşlarımızdan rica ediyorum.
Bu vesileyle kutsal vatan toprağında hür ve bağımsız şekilde yaşamamız için, yurt içinde ve yurt dışında görevde olan kahraman Mehmetçiklerimizin, bayram süresince halkımızın huzuru, güvenliği ve sağlığı için mesai yapacak tüm kamu görevlilerimizin ve tüm Şanlıurfalı hemşehrileriminRamazan bayramını tebrik ediyor, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49