Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Vali Abdullah Erin’in Kadir Gecesi Mesajı

Vali Erin, mesajında şunları dile getirdi:

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu günahlardan arınma olan mübarek Ramazan ayının sonuna gelirken, insanlığı karanlıklardan kurtaran Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in inzale başladığı Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve heyecanı içerisindeyiz.

Bin aydan daha hayırlı olduğu belirtilen Kadir Gecesi’nin İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini diliyorum. Büyük hikmet ve sırlarla dolu bu gecede yapılacak dua ve ibadetlerinizin kabul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederken, sınır ötesinde ve yurt içinde terörle mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimizin moral ve muzafferiyetleri için hassaten dua edilmesini istirham ederek, Kadir Gecenizi tebrik ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49