Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa’nın iki ilçesinde çiftçilerin elektriği kesildi
Geçtiğimiz günlerde Dicle Elektrik Perakende Satış AŞ (Depsaş Enerji) tarımsal sulama birliklerinin elektrik borcunu ödememe alışkanlığının sürdüğünü ve enerji kesintisine gidileceğini duyurmuştu.
Depsaş Enerji, Şanlıurfa'da faaliyet gösteren sulama birliklerinin 2020'den kalan 150 milyon lira elektrik borcu olduğunu belirti.
Açıklamada, tarımsal sulamada kullanılan enerjinin bedelinin büyük kısmının ödenmediği, geçen yıllardan borç bakiyesinin de oldukça yüksek olduğu belirtildi.
Sulama birliklerine verilen süre dolduğuna aktaran Dicle Elektrik Perakende Satış A Ş. Borcundan dolayı Akçakale ve Suruç ilçelerinde bulunan Sevimli, GAP ve Yalinli-onortak, Topçu ve Gündaş sulama birliklerinin enerjilerin kesildiği belirti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49