Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

URFALILAR ABDURRAHMAN ÖNÜL’E EŞLİK ETTİ
  Şanlıurfa Belediyesi’nce organize edilen “Ramazan Ayı Etkinlikleri” kapsamında İlahi Sanatçısı Abdurrahman Önül, Balıklıgöl Anfi’de binlerce kişilik muhteşem kalabalığa bir konser verdi. 
 Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcıları Emin İzol ve İbrahim Güllüoğlu’nun da izlediği konserde birbirinden güzel ilahileri seslendiren Abdurrahman Önül’e Şanlıurfalılar büyük ilgi gösterdi. 
BARİYERLERİ AŞAN ÖNÜL HAYRANLARI SAHNEYE ÇIKTILAR 
Konser sırasında güvenlik nedeniyle konulan bariyerleri aşarak Balıklıgöl Anfi’de kurulan sahnenin önüne gelen Urfalılar, Abdurrahman Önül’ü yakından görebilmek ve onu cep telefonlarıyla görüntülemek için adeta birbirlerini ezdiler.  
Urfalıların büyük ilgisi karşısında duygulandığını ifade eden Sanatçı Önül, Urfa’da konser vermekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. 
Kendisini Urfa’ya davet eden Belediye Başkanı Fakıbaba ve ekibine teşekkür eden Önül, birbirinden güzel eserlerini Urfalılarla birlikte seslendirdi.  
URFALILAR ABDURRAHMAN ÖNÜL’E EŞLİK ETTİ 
Ramazan Ayı ve diğer zamanlarda seslendirdiği ilahilerle hayranlarının gönlünde taht kuran ve televizyon ekranlarının sevilen simalarından İlahi Sanatçısı Önül’ün eserlerine eşlik eden Urfalıların oluşturduğu sevgi seli görülmeye değerdi. Sunucu Ömer Salih Ünlü’nün şiirleriyle eşlik ettiği Önül’e yetişebilmek için gözyaşı dökenler dikkat çekti. 
ABDURRAHMAN ÖNÜL KONSERİ YARIDA BIRAKTI 
  7’den 70’e herkesin büyük beğeniyle izlediği konserde üzücü bir olayın yaşanmaması adına belediye görevlileri büyük çaba sarf etti. Sahneye çıkarak sanatçı ile fotoğraf çektirmek isteyenler izdihama neden olurken konseri yarıda bırakmak zorunda kalan Sanatçı Önül, hayranlarının iznini alarak konseri yarıda bıraktı. 
FAKIBABA BİNLERCE URFALIYA SESLENDİ 
Şanlıurfa Belediyesi’nce düzenlenen ilahi konseri etkinliğine teravih namazı sonrası gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Fakıbaba’ya hemşehrileri coşku gösterdi. 
Konser öncesinde yerli ve yabancı binlerce kişiye hitap eden Fakıbaba tüm İslam aleminin ve Urfalıların Ramazan Ayı’nı tebrik ettiğini kaydederek düzenlenen etkinliklere değindi. 
Urfa’nın büyüyen ve değişen bir kent olduğuna değinen Fakıbaba, belediye olarak Ramazan’ın maneviyatına uygun etkinlikler düzenlediklerini söyledi.  Urfalıların her şeyi hak ettiğini belirten Fakıbaba, “Herkesimden vatandaşımıza nasıl yardımcı oluruz diye ben ve arkadaşlarım bir takım ruhu içersinde çalışıyoruz. Yeterli mi hayır. Siz Urfalılar her şeyin en iyisine layıksınız. Bazı konularda eksik olabiliriz ama 9 yıldan bu yana değişen ve gelişen bir Urfa var. Bu alkışlarınızı hak etmek için daha da çalışacağız. Kutsal bir şehrin evladı olduğum için, bu şehre hizmet ettiğim için inşallah Allah beni ve sizleri cennetine nail eder” dedi. 
RAHATSIZLANDIM DİYEREK SAHNEDEN İNDİ, SAHNE GENÇLERE KALDI 
 Kerbela, Gülyüzlü Muhammedim, Medine Gülü, Yollarında v.b onlarca eserini seslendiren Önül, kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldı ancak olası bir izdihamın yaşanmaması için konser sonunda “Ben biraz rahatsızlandım Urfalıların affına sığınıyorum, üstümü değiştirmek için içeri gidiyorum” diyerek sahneden ayrıldı ardından sahne Urfalılara kaldı. Yapılan anonslarda gençlerin sahneden inmesine yetmedi. 
Konser emniyet güçlerinin ve zabıta ekiplerinin geniş güvenlik tedbirleri altında güçlükle Balıklıgöl’den uzaklaştırılan Önül’ e hayranları büyük sevgi seli yaşattı Konser olaysız sonu erdi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49