Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Urfalı sanatçının Yeni Singlisi 'Kim Bilir'
Türkiye’nin sevilen Sesleri’nden Şanlıurfalı sanatçı Şahin Halhallı ilk albümü olan tek tabanca isimli albümü 2004 yılında çıkartmıştı. Tek tabanca isimli albümden 16 yıl aradan sonra ilk single şarkısı olan 'kime güveneceksin' isimli çok güzel bir türküyü yorumladı ve çok beğenilen bu türküyü Halhallı’dan sonra bir çok tanınan sanatçı da repertuarında ve albümünde yer verdi .
Babasının vefatından dolayı kime güveneceksin isimli türküye klip çekemediğini ve müziğe bir süre ara verdiğini söyleyen Halhallı şimdi yine çok güzel bir türkü olan 'kim bilir' ile sizlerin karşısındayım diyor.
Çok yakında bu türküye Şanlıurfa’da klip çekeceğini aktaran Halhallı, Şanlıurfada doğmaktan ve Şanlıurfalı olmaktan gurur duyduğunu her yerde de bunu dile getirdiğini belirtti. Şanlıurfalı olmanın da ayrıcalık olduğunuzda sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49