Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Urfalı İş Adamı Ailesiyle Birlikte Cumhurbaşkanını Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Buluktimur Ailesi Şanlıurfa'dan getirdikleri Tespihi hediye etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti. Cumhurbaşkanı ile hatıra fotoğrafı çektiren Aile önce gurup toplantısını izledi daha sonra da Cumhurbaşkanlığı külliyesini gezdiler. Burada bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Buluktimur Ailesi buradan mutlu bir şekilde ayrıldılar. Şanlıurfalı iş Adamı Mehmet Buluktemi,"Sayın Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz o bir dünya lideridir çocuklarım Cumhurbaşkanımızı çok seviyorlar görmek istediler ailece ziyaret ettik Allah başımızdan eksik etmesin" diyen konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49