Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Urfalı gazeteci Kırcalı son yolculuğuna uğurlandı

Hayatını kaybeden usta gazeteci Hüseyin Kırcalı, son yolculuğuna uğurlandı. Kırcalı'nın cenazesi Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Bayuk ve yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazın ardından Kırcalı Bediüzzaman Aile Mezarlığına defnedildi.

Milliyet Gazetesi’nin vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Büyükkırcalı, çektiği fotoğraflarla Türk basın tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

Merhum boksör Muhammed Ali ile 1972 yılında Tokyo-Japonya’da çektirdiği fotoğraf ile o yıllarda uzun süre konuşulan bir röportaja imza atan Büyükkırcalı, dünyada ve ülkemizde yüzlerce başarıya imza attı. Gösterişten uzak ve mütevazi bir yaşam sürdüren Büyükkırcalı, bu sabah Bahçelievler’deki evinde kahvesini içtikten sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48