Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Urfalı doktor Şelli’nin adı vakıfta yaşatılacak

4 Ay önce vefat eden Şanlıurfa’da İl Sağlık Müdürlüğü, Başhekimlik ve Tabipler Odası Başkanlığı görevlerinde bulunan 74 yaşındaki Dr. Muktim Şelli adına Av. kızı Çiğdem Şelli Merkezi Ankara’da olan "SANEV Sağlıklı nesiller " Vakfını resmen kurdu.

Vakıf ile ilgili açıklama yapan Av. Çğdemi Şelli, Babam adıma kurduğum “SANEV Sağlıklı nesiller "vakfının önce gençliğimize, sonra Şanlıurfa’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah pek çok gencimize uzanabilme ve yardım edebilme fırsatı bulabilmeyi temenni ediyorum. Burada basta Urfalı Örenciler olmak üzere ihtiyaç sahibi Tip Fakültesi örencilerine burs vereceğiz. İleride Dr. Muktim Şelli adına Urfa'ya Sağlık meslek lisesi yapılması da planlanmaktadır. İnşallah amacımıza ulaşabiliriz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49