Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Urfa"dan sel bölgesine 10 tır yardım gönderildi

Şanlıurfa Valiliğince kentte "Ben de Varım" kampanyası kapsamında sel bölgesine ulaştırılmak üzere toplanan ayni yardımlar Vali Abdullah Erin'in katılımıyla düzenlenen törenle Kastamonu'ya uğurlandı.

Gerçekleşen törene Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Alay Komutanı Tuğgeneral Metin Düz ve çok sayıda STK katıldı.

TÜRKİYE’NİN HER TÜRLÜ ZORLUĞUN ALTINDAN KALKABİLECEK GÜÇTE

Törende konuşan Şanlıurfa Valisis Abdullah Erin, “ Önce Akdeniz ve Ege’de yaşanan yangınlar, ardından geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel felaketleri ile Türkiye’nin her türlü zorluğun altından kalkabilecek güçte ve kabiliyette, afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, afetlerden zarar görenlere de geçmiş olsun. Bu birlik ve beraberliği en güçlü şekilde sürdürerek, gelecek nesillere teslim etme sorumluluğumuz var. Karşılıklı yardımlaşma ve dayanışma, millet olarak en güzel sergilediğimiz hassasiyetlerimizden biridir.” diye konuştu.

BİR VE BERABER OLMAK, EL UZATMAK ZAMANI

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, “Bu zamanlar konuşmak zamanı değil, bir ve beraber olmak, el uzatmak zamanı. Biz de Sayın Valimiz öncülüğünde bir araya gelerek neler yapabileceğimizi konuştuk. İlçe belediyelerimiz, STK’larımız, işadamlarımız ve halkımızın desteğiyle burada gördüğünüz hazırlıklar yapıldı. Birazdan burada gördüğünüz yardımları Karadenizli dostlarımıza, kardeşlerimize ulaştıracağız. Bu yardımları, halkımız adına ulaştırıyoruz. Bunun Urfamıza da diğer yerlere de bereket olarak dönmesini diliyor, selden zarar gören tüm kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.” diye konuştu.

Şanlıurfa Müftüsü Ramazan Tolan"ın yaptığı dua eşliğinde toplanan yardımlar tırlarla sel bölgesi olan Kastamonu'ya doğru yola çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49