Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Zincirleme Kaza, 3 Ölü, 5 Yaralı

Kaza Siverek ilçesi Erkonağı mahallesi yakınlarında seyir halinde bulunan Mehmet Eyyüp Karınca yönetimindeki 63 ED250 plakalı otomobil ile Vahit Boncuk yönetimindeki 63 YA 5795 plakalı otomobil çarpıştı. Maddi hasar oluşan otomobil sürücüleri ve otomobilde bulunanlar yolda inerek tartışmaya başladı. Taraflar tartıştığı sırada İbrahim Ç. idaresindeki 63 RA 978 plakalı otomobil, tartışanlara çarparak yola savurdu.

Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi.

Mehmet Emin Karınca, Remziye Karınca, Melek Nur Karınca, Mesut Boncuk, Mehmet Ali Almas, Sakine karınca, Mehmet Eyyüp Karınca ve Vahit Boncuk ’un yaralandığı kazada yarlılardan Sakine Karınca olay yerinde yaşamını yitirirken, Mehmet Eyyüp Karınca ve Vahit Boncuk Siverek devlet hastanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kazada yaşamını yitiren 3 kişinin cenazeleri otopsi, için devlet hastanesi morguna kaldırılırken ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan Mehmet Emin Karınca ise Şanlıurfa’ya sevk edildi. Kaza sonrası kazazedelerin yakınları hastaneye akın etti. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

3 kişinin ölümüne ve kişinin yaralanmasına neden olan sürücü İbrahim Ç. ise jandarma tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49