Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Urfa"da yolcu otobüsü tırı çarptı, 3 ölü
Kaza sabaha karşı Şanlıurfa- Gaziantep otoyolunun 75. kilometresinde bulunan Mirkelam dinlenme tesisleri civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 06 AIM 10 plakalı yolcu otobüsü seyir halindeyken aynı istikamete seyir halinde olan 73 EA 424 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Meydana gelen kazada 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 30 yakın kişide yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.Kısa sürede olay yerine gelen Şanlıurfa Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipleri otobüs içerisinde bulunan yaralıları sıkıştıkları yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Yralılar sağlık ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Şanlıurfa’daki çeşitli hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada ölen ve yaralananların kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49