Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Urfa"da trafik kazası, 2 yaralı
Kaza Şanlıurfa-Akçakale yolu üzeri Cezaevi kavşağı civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre seyir halinde ilerlemekte olan 34 UB 1176 plakalı otomobil park halinde olan 63 L 1448 plakalı tıra yandan çarptı.
Yapım çalışmasının olduğu yolda ışıklandırmanın yetersiz kalması nedeniyle park halindeki tıra çarpan otomobilde maddi hasar meydana geldi. Yaşanan kazada otomobilde içerisinde bulunan İsa Kaya ve yanında yolcu olarak bulunan Eyyüp Özbudak yaralandı.
Çevredekilerin yardımı ile araçtan çıkarılan yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.
Yaşanan kaza sonrası yolda araç trafiği bir süreliğine aksarken araçların kaldırılması sonrası yol tekrardan eski haline döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
2 Yaralı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48