Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Silahlı Kavga : 7 Yaralı
Şanlıurfa’da iki aile arasında çıkan silahlı kavgada aralarında bayanlarında bulunduğu 7 kişi yaralandı çok kişi gözaltına alındı
 
Kavga saat 22: 00 sularında Yakubiye mahallesi 2762 sokakta  meydana geldi.  İddiaya göre aralarında daha önce husumet bulunan 2 aile arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi  ile av tüfekleri taşlar ve sopalarla kavgaya tutuştular. Kavga sırasında ateşlenen silahlardan çıkan saçmalarla her iki aileden aralarında kadınlarında bulunduğu İ.K., A.B, S.B, H.C toplam 7 kişi yaralandı.
 
Yaralanan şahıslar olay yerine çağrılan ambulanslarla ve özel araçlarla çeşitli hastanelere kaldırıldılar. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları çalışma sonunda kavgaya karışan çok sayıda kişi gözaltına aldı. Polis ekiplerinin  çevrede yaptıkları aramalar sonucunda kavgada kullanıldığı belirlenen av tüfekleri ve sopalar ele geçirildi.Çevik  Kuvvet ekipleri geniş güvenlik tedbirleri alırken olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48