Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa"da silahlı kavga, 2 yaralı
Kavga akşam saatlerinde Eyyübiye ilçesine bağlı Hayatı Harrani mahallesinde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı iki grup arasında sözlü tartışma çıktı.Tartış kısa sürede silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem aldı. Yaralılar sağlık ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan İbrahim Al’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Daha sonra gelen olay yeri inceleme ekipleri silahtan çıkan kovanları incelemeye aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49