Öne Çıkanlar Karacadağda Bakım Çalışması Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Urfa"da silahlı kavga, 2 yaralı

Olay Siverek ilçesine bağlı Yaygılı kırsal mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı kırsal Uzunziyaret ve Gülpınar mahallelerinin sakinleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine Mevlüt İ. ile Osman A. silahla vurarak yaraladı. Sesleri duyan vatandaşlar durumu 112 sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Siverek Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına alındı. İlk tedavisi Siverek Devlet Hastanesinde yapılan yaralılar daha sonra Şanlıurfa’ya sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49